Freelance семинар – 26.11.2010г

Posted on Posted in conferences

Следващият месец Freelance Lodge и Mytime.bg организираме безплатен семинар на тема фрийланс и почасова работа/работа на проект. Колегите от Ложата за фрийлансъри ще разкажем за начина си за работа, инструментите, които използваме, методите за популяризация, чрез които се котираме на пазара, както и някои други важни неща около правовото и икономическо позициониране на българския и чуждия пазар.

Фрийланс е относително непознат и непопулярен термин у нас. Съществува погрешното схващане, че самостоятелно работят единствено ученици и студенти в първите години, които не могат да намерят работа. Това е изключително повърхностно и некоректно – в Западна Европа и САЩ фрийлансът е начин на живот за стотици хиляди специалисти. В България също има такива, но основната таргет аудитория на експертите са компании и клиенти в чужбина. Целта на семинара е да разкрие потенциала на freelance обществото в България, да обедини специалистите, работещи самостоятелно, както и да открие нови бизнес и финансови възможности за работа на проектна или почасова основа. Партньорите от Mytime.bg предлагат разработена платформа за търсене на специалисти за работа ‘на парче’. Ако имате нужда от независим специалист, може да публикувате предложението си в борсата на Mytime.bg. А ние, Freelance Lodge, ще се отзовем и ще консултираме конкретния казус.

Дата на провеждане на семинара: 26-ти ноември, петък.

Начален час – 09:00ч в залата на Централен Кооперативен Съюз на Раковска №99.

Вход – свободен, но посредством заявка.

Местата в залата са ограничени (около 100) и за целта е необходима заявка за участие. Планираната продължителност на семинара е до 15:30, така че да синтезираме най-важните неща в няколко часа и пътуването след края на събитието да бъде улеснено за посетителите.

Темите и регистрационната форма ще бъдат обявени в предварителната програма до края на месеца. Все още има 3 свободни слота за участие, така че, ако имате желание да представите своята гледна точка като Фрийланс експерт или като ползвател на freelance услуги, свържете се с мен за допълнителна информация.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *