Seed Challenge 04.12.2010

Posted on Posted in conferences

В началото на 2010 година клубът по предприемачество „Start It Smart” организира Idea Challengе 2010 – състезание за иновативни бизнес идеи. На него студенти с потенциал и желание да променят света около себе си представиха 15 свои идеи за жизнеспособен и отговорен бизнес. Най-добрите пет от тях спечелиха менторство от организации като Start UP Foundation, Ideas-BG, CEED, Strategize!, Център за трансфер на технологии, Мрежа на българските бизнес ангели, NEVEQ, Български институт за управление и технологии и VP Consulting, за да могат да превърнат идеите си в реален бизнес.

Половин година по-късно, след като „семето” на предприемачеството беше посято, Seed Challenge събира отново наградените от Idea Challenge финалисти, за да проследи развитието на проектите им. Целта на инициативата е да избере абсолютния победител, постигнал най-сериозен прогрес в реализирането на идеята си, и да го награди с 5000 лв. за бъдещото развитие на бизнеса му.

Финалният кръг от надпреварата ще се проведе на 04.12.2010 (събота) от 09:30 в Аулата на Софийски Университет “Св. Климент Охридски” и освен представяния на проектите ще включва два уъркшопа за млади предприемачи. Станете част от Seed Challenge, за да научите повече за премеждията, успехите и провалите на младите предприемачи и да развиете своите собствени проекти. Регистрирайте се тук до 30.11.2010.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *