Planetpreneur

Posted on Posted in Uncategorized

Като част от Start It Smart и участник в разработката на Planetpreneur имам директен досег до процесите, които задвижват този наш уникален опит да развием себе си и средата около нас. Ако ви харесва идеята и искате да бъдете част от нещо значимо, използвайте информацията на множеството ни сайтове и помогнете да ги развием ЗАЕДНО. Можете да започнете от тук – сайтът на Start It Smart и да продължите през сайтовете на всичките ни събития и състезания.

Какво е Planetpreneur – Колективна Предприемаческа Игра!

Колективна Предприемаческа Игра свързваща стартиращи компании с публика подкрепяща тяхната кауза (последователи, клиенти, партньори, ментори и инвеститори).

Стартиращите Компании получават вирусен маркетинг, публично финансиране и обучение, докато правят това, което обичат в реална пазарна симулация.

Общността получава възможността да участва активно в разрешаването на собствените си проблеми, да се учи от грешките на другите и да получи преференциални ползи.

Локалните Предприемачески Клубове, като Start It Smart, получават възможността да участват в изграждането на саморазвиваща се платформа за реинкубация.

Planetpreneur e пример за децентрализирана и разпределена технология за социална иновация.

Идеята е уникален, но прост микс, между концепциите на NACUE, Kickstarter и Gamify, имплементирана в социалното предприемачество.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *